Ambachtelijke biologische broden en gebakjes van oude variëteiten met complexe smaken.

Wat wij doen

BONPAIN is ontstaan uit een familiebedrijf: een ambachtelijke biologische bakkerij, waar alle ingrediënten met respect wordt behandeld en volgens traditionele technieken worden bewerkt tot kwaliteitsproducten. Dit respect en de kwaliteit zijn de basispijlers van BONPAIN gebleven, maar in de loop der jaren is het traditionele vakmanschap van João Martins, de oprichter van de bakkerij, naar een hoger niveau getild.

Dankzij zijn langetermijnvisie op duurzame ontwikkeling en de constante zoektocht naar het “beste brood” is hij erin geslaagd om technologische innovatie een prominente plaats te geven in zijn bedrijf. Door het gebruik van technologie met vakmanschap en respect, maakt João komaf met kunstmatige processen en bewerkingen, zodat de producten van BONPAIN enkel de zuiverste ingrediënten bevatten en vrij zijn van additieven en kunstmatige smaken. Deze knowhow is ook toegepast in de zusterbakkerij BONSÆNS om glutenvrije en deels veganistische producten te creëren.

Leer andere leden van ons netwerk kennen