Ecologische ontvangstruimte voor de organisatie van privé- en professionele evenementen.

Wat wij doen

La Ferme de la Hove dateert uit 1865 en is gelegen in een groene omgeving in Mignault (Le Roeulx) in het hart van Henegouwen, dicht bij de hoofdwegen en op 30 minuten van Brussel.

La Ferme de la Hove volgt een duurzame aanpak om de ecologische voetafdruk van de evenementen te beperken (vermindering van het energieverbruik, gebruik van hernieuwbare energie, samenwerking met lokale partners met dezelfde ecologische tendens …).

La Ferme de la Hove is niet alleen een evenementenlocatie, maar ook een boerderij die nog steeds in bedrijf is en die een reeks initiatieven uitvoert om de biodiversiteit en de ecologie rondom de boerderij te bevorderen (biologische akkers, agrobosbouw, diversifiëring van gewassen, aanplant van honingplanten …).

De zaal biedt verschillende ruimten om evenementen te organiseren:

  • La Grange: zijn prachtige houten geraamte uit de 19e eeuw en 14 meter hoog geeft het een sprookjesachtige sfeer, elegant en authentiek.
  • La Salle Marguerite: se originele gewelfde plafonds en troggen in een “okergeel” decor geven het een warme, oosterse en vriendelijke sfeer.

Er is een toegang tot de binnenplaats met zijn tuin. Elk seizoen heeft zijn eigen bloemen en kleuren, narcissen aan het eind van de winter, Japanse kers in de lente, lavendel in de zomer en Virginia creeper in de herfst!

We kijken er naar uit u te verwelkomen!

Ontdek andere leden