Oriëntaalse, biologische en seizoensgebonden gerechten – toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.

Wat wij doen

Horia wil de bio-gastronomie op een bijzondere manier brengen: door de nadruk te leggen op de Oriëntaalse keuken en tegelijkertijd betaalbare prijzen aan te bieden.

Horia is bio-gecertificeerd door Certisys, wat betekent dat meer dan 70% van de totale voedsel- en drankaankopen wordt geleverd door producenten die zelf een biolabel hebben.

De kaart is geïnspireerd op Marokkaanse en Libanese culinaire specialiteiten. Alles is zelfgemaakt: mezze, koude gerechten, tajines, salades, taarten, koekjes. Op de drankenkaart staan biologische en fairtrade koffie, kwaliteitsthee, milkshakes en verse biologische vruchtensappen, maar ook natuurlijke wijnen en bieren van ambachtelijke Brusselse brouwerijen. Horia combineert een passie voor koken met een passie voor kruiden, respect voor het milieu en respect voor de producenten. Vegetariërs en veganisten kunnen hier hun hart ophalen.

Leer andere leden van ons netwerk kennen