Het recreatiepark Spin bestaat uit 2 waterskiliften, een skatepark, twee escape rooms, een brasserie-bar en accommodatie – met de Greenkey label.

Wat wij doen

Met de skiliften kunt u gesleepte watersporten beoefenen, zoals waterskiën en wakeboarden, maar dan zonder boot! Het is een butt-lift geplaatst op een meer, waarvan de metalen staven zijn vervangen door touwen en de stoelen door hijsbalken die in de hand worden gehouden. HET systeem wordt aangedreven door een elektromotor aangedreven door zonnepanelen.

De 5 katrollen vormen een lus van 620 meter lang. De baan is aan beide zijden verfraaid met obstakels zoals een skatepark / snowpark. De 2 katrollen bieden een rondvaart van 100 meter. Dit is ideaal om te leren.

Is water noch adrenaline jouw kopje thee? Geen zorgen, je kunt er een potje jeu de boules spelen, een potje beachvolleybal spelen, escape rooms, slacklinen uitproberen of gewoon genieten van de sfeer en het landschap … er is altijd wel iets leuks te vinden!

Toegankelijk voor iedereen dankzij het advies van een ervaren team. Een moment van ontspanning met familie of vrienden …

Ontdek andere leden