CNG helpt bedrijven van A tot Zero CO2.

Wat wij doen

Climate Neutral Group is een maatschappelijke onderneming met een maatschappelijk verantwoord doel: het bereiken van een 100% klimaatneutrale wereld! Het Klimaatakkoord van heeft ertoe geleid dat steeds meer bedrijven zich bewust worden van klimaatverandering en de noodzaak om actie te ondernemen. Er is nu een momentum om versneld naar klimaatneutraal ondernemen te gaan.

Climate Neutral Group bewijst al sinds 2002 dat klimaatneutraliteit mogelijk is. Onze missie is om zoveel mogelijk organisaties te helpen de overstap te maken naar klimaatneutraal ondernemen en om hen te helpen klimaatneutrale producten en diensten te ontwikkelen voor hun klanten. Elke organisatie veroorzaakt een bepaalde hoeveelheid CO2-uitstoot, wat betekent dat elke organisatie onbedoeld een negatief effect heeft op het klimaat. Wij kunnen u stap voor stap begeleiden bij de ontwikkeling, het ontwerp en de implementatie van klimaatneutraliteit. Samen kunnen we een positieve impact maken en laten zien dat het ook anders kan, ten gunste van het klimaat.

Hoe Climate Neutral Group werkt

Climate Neutral Group kan u helpen om op verschillende manieren klimaatneutraliteit te bereiken: van A tot Zero CO2. Ons basistraject is om dit te doen door inzicht te bieden in uw CO2-uitstoot, u te helpen uw uitstoot te verminderen en tot slot de resterende uitstoot van uw organisatie, uw vluchten en/of uw producten te compenseren.

 

Heeft u alle stappen doorlopen? Dan is Climate Neutral Certification de optie om uw inspanningen zichtbaar te maken met het Climate Neutral Label.

Ontdek andere leden