Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ecopreneur: European members conference 2021

22 juni @ 10:00 - 12:00

Gratis

Op dinsdagochtend 22 juni 2021 organiseert Ecopreneur Europe voor de eerste keer een conferentie voor al haar leden in heel Europa. Een unieke kans om andere Europese ecopreneurs te ontmoeten, meer te weten te komen over hoe Europa een rol wil en kan spelen in het versnellen van de transitie, en deel te nemen aan een van de 6 thematische workshops!

Onder het motto “Sustainable Champions to the Fore!“, Ecopreneur Europe brengt op 22 juni bedrijven van partnerverenigingen in Duitsland (Bundesverband Nachhaltige Wirtschaft – BNW), Zweden (CirEko), België (Ecopreneur Belgium), Frankrijk (Entreprendre Vert), Oostenrijk (Grüne Wirtschaft) en Nederland (MVO Nederland) samen met hooggeplaatste ambtenaren van de Europese Commissie, het Europees Parlement en andere voorvechters van de groene economie.

De deelnemers krijgen een unieke kans om uit de eerste hand meer te leren over de Europese Green Deal, EU-steunprogramma’s en hoe pleitbezorging op Europees niveau duurzaam ondernemen vergemakkelijkt.

Keynote spreker: Florika FINK-HOOIJER, directeur-generaal Milieu, Europese Commissie. Sirpa PIETIKAINEN, lid van het Europees Parlement, Myriam TRYJEFACZKA, directeur Duurzaamheid en Public Affairs EMEA bij Tarkett, Enrico RIMA, algemeen directeur van Lebenskleidung, en William NEALE, Circulariteitsdeskundige bij de Europese Commissie, zullen met ons in debat gaan.

Er worden 6 parallelle sessies georganiseerd over verschillende thema’s, waarbij u de mogelijkheid heeft om te discussiëren met bestuursleden van Ecopreneur.eu en andere duurzaamheidskampioenen uit andere landen en sectoren.

Deelname is open en gratis voor alle betalende leden van Ecopreneur Belgium!

Gegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.liegecreative.be/evenements/entrepreneuriat-durable-de-la-motivation-laction