Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Deel uw getuigenis per video

26 maart, 2020 - 31 mei, 2020

Dit zijn moeilijke tijden voor iedereen, maar tegelijkertijd zijn ze een gelegenheid om de vele uitingen van solidariteit en uitzonderlijke creativiteit en innovatie van bepaalde bedrijven in de kijker te zetten.

Ecopreneurs worden momenteel met dezelfde problemen geconfronteerd als klassieke ondernemingen en proberen zich zo goed mogelijk aan te passen.

Sommige ecopreneurs zien een aanzienlijke groei van hun activiteit, die voortgezet moet worden met toepassing van complexe en dure beschermingsmaatregelen; andere hebben hun aanbod aangepast om hun diensten te kunnen blijven aanbieden; weer andere zijn genoodzaakt hun activiteit stil te leggen en hun kosten zo goed mogelijk trachten te beperken.

Ecopreneur Belgium is er om uw onderneming te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Hieronder vindt u alvast één initiatief dat we ondersteunen, samen met Groupe One-Ecores. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om bijkomende acties voor te stellen.

Deel uw getuigenis als ondernemer

U heeft een solidariteitsinitiatief gelanceerd, u heeft ideeën, projecten of wil ons helpen om de veerkracht van onze sector te illustreren: deel ze met ons! In samenwerking met Groupe One – Ecores verzamelen en verspreiden we via onze communicatiekanalen uw solidariteitsacties om te tonen hoe eco-ondernemers actief en creatief blijven in deze periode.

Formaat: een 20-seconden “selfie” type video. Gebruik dit formulier om de video door te sturen.

 

Gegevens

Begin:
26 maart, 2020
Einde:
31 mei, 2020
Evenement Categorieën:
,